'Vanwege privé omstandigheden gaat de boottocht

zaterdag 13 april helaas niet door'

 

Vanaf zaterdag 30 maart organiseren wij in samenwerking met "Stichting Schippersvolk", "'Camperplaats Biest- Houtakker" en "De Biestse Oevers" een wekelijkse boottocht naar de "Piushaven" in Tilburg. 

U stapt op om 10:30 uur in de "Jachthaven" in Biest-Houtakker en na een tocht van ongeveer 45 minuten arriveert u in de Piushaven in Tilburg.  U kunt vanuit hier uw eigen plan trekken. Bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan de weekmarkt, shoppen in het centrum, een museumbezoek of gewoon een gezellig terrasje pakken en de stad verkennen. Om 15:30 uur brengt de boot u weer terug naar de "Jachthaven" te Biest-Houtakker. Daar kunt u uw dag afsluiten met een van onze onderstaande arrangementen. 

Opgeven kan via onderstaand invulformulier, opgeven voor vrijdag 15:00 uur. * U mag op zaterdag voor vertrek betalen bij " De Gulle Brabander" (Geopend vanaf 10.00 uur) De boottocht vindt wekelijks plaats bij een minimale opgave van 6 personen.**

 

* Wanneer u niet komt opdagen, na aanmelding . Zijn wij helaas genoodzaakt 15 euro in rekening te brengen voor de gemaakte kosten. 

**Bij slecht weer worden de arrangementen geannuleerd.

 

De Arrangementen:

1.   Gulle Brabander koffie arrangement: € 22.50 pp.
(Boottocht, met voor/of na de tocht, koffie met appelgebak bij De Gulle Brabander)

 

2.   Biestse Oevers zalmforel arrangement: € 20,- pp.
(Boottocht met voor/of na de tocht, toast met verse huis gerookte zalmforel)

 

3.   Gulle Brabander borrel arrangement: € 19,50 pp.
(Boottocht met voor/of na de tocht, een blond Gulle Brabander biertje)

4.   Kinder arrangement: € 17,50 pp.

(Boottocht met voor/of na de tocht, een ijsje naar keuze)